lørdag den 16. februar 2013

Indbagte løgringe


Indbagte løgringe som snack, mezes, tilbehør til grill- de smager bare godt!
Det er ikke alle steder de findes på  menu kortet, men prøv dem hvis du skulle komme forbi- med en ouzo serveret til.

Et løg giver ca 28-30 ringe, man kan sagtens spise mange...

Du skal bruge:

Løg skåret i ca½ cm tykke ringe. Hvert lag skilles ad.

Frituredej.

125 gr hvedemel
2½ dl øl
1 tsk salt
1 æggehvide pisket stiv.

3/4 ltr olie, smagsneutral

Hvedemel, salt og øl blandes sammen til en tykflydende masse.  Æggehviden piskes stiv og vendes i.
Denne dej kan sagtens stå indtil man skal friture-stege løgene, bare det er koldt.

Olien varmes op.

Løgene dyppes i dejen lige før de skal stege.

De smager bedst nystegte- men kan holdes varme i en 100grader varm ovn.

Min nye yndlings snack!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar